Familie en vrienden

Zowel kinderen als volwassenen zullen verrukt zijn door een uitstap naar Aventure Parc Wavre.  Tijdens deze outdoor-activiteit zal iedereen evolueren op hoogtepistes die aangepast zijn aan het niveau van de avonturier. Breng dus samen onvergetelijke momenten door!

 
ligne feuille

Een origineel idee voor een familieactiviteit

In een gezellige en dynamische sfeer gaat u de verschillende spelen afleggen die zich op de 19 parcours van het park bevinden. Iedereen krijgt een overall en een volledige uitrusting om aan de activiteit deel te nemen: klimgordel, katrol, handschoenen…

Na uw veiligheidsinstructies te hebben gekregen gaat u naar de verschillende parcours, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Er is geen tijdslimiet op de activiteiten. U wordt tijdens de hele activiteit continu verzekerd door een onontkoppelbare katrol. Een ploeg van instructeurs is aanwezig op de grond om u de verschillende hindernissen veilig te helpen doorkomen.

Twijfel er niet meer aan: deze uitstap in volle natuur is ideaal voor familiebijeenkomsten of voor uitstappen onder vrienden.

Advies: Denk eraan wandel- of sportschoenen mee te nemen en uw familieactiviteit te reserveren.

Ontdek ook onze verjaardagsformules


Alles     10 jaar en ouder     7 tot 9 jaar oud     5 en 6 jaar oud     4 jaar oud

Parcours Jaunes

Parcours Jaunes

Tower Kids

Tower Kids

Parcours Verts

Parcours Verts

Parcours Rouges

Parcours Rouges

Parcours Noirs

Parcours Noirs

Parcours Sensation

Parcours Sensation

Parcours Blancs

Parcours Blancs

Aire de jeux Mini-Kids

Aire de jeux Mini-Kids

Fun Kids

Fun Kids

ligne verte

De kleding

De kleding

Draag liever comfortabele kleren en goede schoenen. Een overall wordt aan iedereen gegeven. Denk eraan een jas mee te nemen indien het zou regenen.

Veiligheid

Veiligheid

UNIEK IN BELGIË : Nu hoeft u geen sluithaken meer van boom tot boom te verplaatsen. U blijft door een onontkoppelbare katrol aangesloten aan de veiligheidskabel. En dit allemaal onder aandachtig toezicht van onze groepsleiders.

En voor de bezoekers?

En voor de bezoekers?

Als u niet op de parcours wenst te klimmen, maar toch graag de avonturiers wilt aanmoedigen, dan mag u toch toegang tot het domein krijgen. De bezoekerstoegang bedraagt 2 €.

Een gastvrije cafetaria

Een gastvrije cafetaria

In geval van kleine honger of grote dorst kunt u op het terras of in het onthaalgebouw gaan zitten om daar iets te benuttigen en een gezellig moment door te brengen.

Welke parcours?

Welke parcours?

Ontdek de verschillende parcours waarop u in alle veiligheid kunt klimmen.